وبلاگ

پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی

پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی
مقاله

پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی

پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی برای دانشجویان ایرانی که قصد مهاجرت دارند، یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در دوران اپلای است. البته قبل از پیدا کردن کار بعد از اپلای، باید شرایط تحصیلی و قوانین مربوط به کار دانشجویی در دانشگاه یا رشته تحصیلی خود را بررسی کنید. برخی کشورها یا دانشگاه‌ها تنها در ساعات محدودی به دانشجویان اجازه کار دانشجویی می‌دهند، درحالی‌که برخی دیگر اجازه کار پاره‌وقت را می‌دهند.

همچنین، بعضی دانشگاه‌ها ممکن است با کار دانشجویی مخالفت کنند.  بنابراین، در تمامی اقدامات خود در این راستا، باید دقت کنید و شرایط کاری را به‌دقت بررسی کنید و بدانید که هر کشور و برخی دانشگاه‌ها قوانین خاص خود برای کار بعد از مهاجرت تحصیلی را دارند.

در این مقاله از آرکا ساینس، شرایط و قوانین پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی را بررسی کرده‌ایم که امیدواریم در راستای پیدا کردن کار بعد از اپلای برای شما مفید واقع شود. همچنین شما می‌توانید در سایت آرکا ساینس، دوره نوشتن مقاله ISI را تهیه کنید.

 

پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی

وقتی شما به قصد تحصیل وارد کشوری می‌شوید، باید در نظر داشته باشید که زندگی کماکان خرج دارد و اگر حمایت مالی خوبی نداشته باشید، باید فکری به حال هزینه‌های زندگی‌تان بکنید.

زمانی که شما برای تحصیل وارد کشوری می‌شوید، باید برای پرداخت هزینه‌های زندگی و هزینه‌های تحصیل اقدام نمایید. البته برای پیدا کردن کار بعد از اپلای باید قوانین آن کشور و ساعات کاری دانشجویی با توجه به مقطع تحصیلی بررسی کنید و بعد برای پیدا کردن کار دانشجویی اقدام کنید.

خب اول از همه روش‌های پیدا کردن کار بعد از اپلای را بررسی خواهیم کرد و بعد به سراغ قوانین کار بعد از مهاجرت تحصیلی می‌پردازیم. برای پیدا کردن کار پس از مهاجرت تحصیلی، می‌توانید از راه‌های مختلفی استفاده کنید. در ادامه به برخی از راهکارهای موثر در پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی اشاره خواهیم کرد.

اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید، مقاله زیر را از دست ندهید:

41 دانشگاه معتبر برای اپلای و مهاجرت تحصیلی

تحقیق و بررسی بازار کار

قبل از مهاجرت به کشور مورد نظر، بهتر است بازار کار آن کشور را بررسی کنید. شرایط اشتغال، نیازهای صنایع مختلف و رشته‌هایی را که در آن کشور درخواست بیشتری دارند بدانید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا در انتخاب رشته تحصیلی خود و آینده‌ای که می‌خواهید در آن کشور کار کنید، بهتر تصمیم بگیرید.

استفاده از منابع داخلی

در دانشگاه یا مراکز تحصیلی خود، از منابع داخلی استفاده کنید. اطلاعات درباره فرصت‌های شغلی، کارگاه‌ها و نشست‌های شغلی را جمع‌آوری کنید. همچنین، با مراجعه به دفاتر شغل و خدمات شغلی دانشگاه، می‌توانید از راهنمایی و مشاوره استفاده کنید.

شبکه‌سازی

شبکه‌سازی و برقراری ارتباط با افراد مختلف در صنعت یا حوزه مورد نظرتان می‌تواند در راستای پیدا کردن کار بعد از اپلای بسیار مفید باشد. در رویدادها و نشست‌های مختلف شرکت کنید و با افرادی که در حوزه مورد نظرتان فعالیت می‌کنند، آشنا شوید. شبکه‌سازی می‌تواند به شما در پیدا کردن فرصت‌های شغلی کمک کند.

ارسال رزومه و اپلای

راستش شما دیگر مهاجرت کرده‌اید و یک فرد کاملاً مستقل هستید. پس نترسید و رزومه‌تان را به شرکت‌ها و مؤسسات مربوطه ارسال کنید و برای شغل‌های مورد نظرتان اپلای کنید. در این راه، به ارسال رزومه درست و جذاب و درخواست شغلی دقت کنید. در نظر داشته باشید، شاید در ابتدای راه گزینه‌های کارآموزی حتی بدون حقوق، پیش روی شما باشند که می‌توانند مسیر زندگی شما را عوض کنند.

دوره پیشنهادی: نحوه نگارش سابقه علمی – پژوهشی

رزومه برای پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی

استفاده از سایت‌ها و منابع آنلاین

از سایت‌های استخدامی و منابع آنلاینی مانند LinkedIn، Indeed، Glassdoor و دیگر سایت‌های مشابه و برخی سایت‌های مختص آن کشور استفاده کنید. این سایت‌ها معمولاً فرصت‌های شغلی متنوعی را در سراسر جهان ارائه می‌دهند و می‌توانند به شما در یافتن کار بعد از اپلای کمک کنند.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت فاند و گرنت و اسکالرشیپ

کارآموزی و پروژه‌های عملی

انجام کارآموزی و شرکت در پروژه‌های عملی می‌تواند تجربه کاری و رزومه‌تان را تقویت کند. این فرصت‌ها معمولاً از طریق دانشگاه یا ارتباط با صنعت و ارائه خدمات شغلی قابل دستیابی هستند.  شما برای تضمین آینده شغلی خود باید در دوران دانشجویی با فعالیت‌های این‌چنینی رزومه خود را پر کرده و نشان دهید که فردی لایق و اکتیو هستید.

با اتخاذ این راهکارها و تلاش مداوم، شانس شما برای پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی بهبود می‌یابد. باید به خاطر داشته باشید که فرایند یافتن کار ممکن است زمان‌بر و چالش‌برانگیز باشد، بنابراین صبور باشید و با پشتکار به رویاهایتان پایبند باشید.

اهمیت دوره کار آموزی در پیدا کردن کار بعد از اپلای

چرا پیدا کردن کار بعد از اپلای؟

شاید این سوال نیز برای شما پیش بیاید که چرا به پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی نیاز دارید. اگر این سوال در ذهن شماست باید بدانید که هدف و انگیزه از پیدا کردن کار بعد از اپلای فقط مالی نیست و این موضوع مزایای دیگری هم برای شما به همراه دارد.

درهرصورت پیدا کردن کار دانشجویی می‌تواند برای شما درآمدی به همراه داشته باشد که می‌تواند در گذران زندگی کمک‌حال شما باشد. از طرفی با پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی، با فرهنگ و فضای حرفه‌ای و شغلی آن کشور نیز از نزدیک آشنا می‌شوید که همین مسئله می‌تواند تجربه‌ی خوبی برای زندگی در آن کشور فراهم کند. از طرفی مخصوصاً اگر آن کشور انگلیسی‌زبان نباشد، شما به این طریق می‌توانید یادگیری زبان و ارتباطات خود را نیز گسترش دهید. شما شاید به آن صورت دوست و آشنایی نداشته باشید و از طریق پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی این فرصت را به دست می‌آورید که از تجربیات کاری و زندگی افراد نیز بهره‌مند شوید و بتوانید راحت‌تر با محیط سازگار شوید.

مقاله پیشنهادی: 9 سایت برای اپلای تحصیلی

مجوز پیدا کردن کار دانشجویی

در برخی از کشورها که شما با ویزای تحصیلی در آن ساکن هستید، ممکن است برای پیدا کردن کار دانشجویی نیاز به اخذ مجوزهایی باشد. در غیر این صورت ممکن است برای شما مشکل‌ساز شود. برای مثال در کشور ایتالیا اگر شما دارای پارشیال فاند هم باشید، در صورت پیدا کردن کار دانشجویی شما دیگر باید با آن کمک‌هزینه تحصیلی خداحافظی کنید. پس حواستان باشد که پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی ممکن است برای شما دردسرساز نیز بشود.

در نظر داشته باشید که پیدا کردن کار بعد از اپلای به صورت خودسرانه ممکن است حتی شما را تا محرومیت از تحصیل در آن کشور پیش ببرد. پس همواره قبل از پیدا کردن پیدا کردن کار دانشجویی اول شرایط و مجوزهای لازم را باید بررسی کنید. در ادامه شرایط پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی در کشورهای مختلف را بررسی خواهیم کرد.

پیدا کردن کار دانشجویی در آلمان

در کل، کشورهای اروپایی انعطاف خوبی برای پیدا کردن کار در حین تحصیل دارند. آلمان کشوری است که شاید تحصیل در آن آرزوی افرادی باشد که سودای مهاجرت دارند. پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی به آلمان، در صورتی که شخص به زبان آلمانی مسلط باشد کار آسانی است. البته دانشجویان زبان حق کار در حین تحصیل را ندارند.

البته در آلمان نظم حرف اول را می‌زند و باید بدانید که دانشجویان در حین تحصیل حق ندارند هفته‌ای بیش‌تر از 20 ساعت و سالانه بیش از 120 روز تمام‌وقت کار کنند. درست است که تحصیل در آلمان می‌تواند یک رویا باشد و آن‌ها برای پیدا کردن کار بعد اپلای منعطف‌اند، اما در صورت تخطی از قانون ساعت کار دانشجویی و اثبات این موضوع، بسیار سخت‌گیرند و احتمالاً باید آن دانشجو را اخراج شده دانست.

کار بعد از مهاجرت تحصیلی در ایتالیا

در کل بدانید که زبان کشور در پیدا کردن کار بعد از اپلای بسیار مهم است. پس حتی اگر با زبان انگلیسی به کشوری غیر انگلیسی‌زبان مهاجرت کردید، باید برای پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی فوراً زبان آن کشور را یاد بگیرید. در ایتالیا اگر در حال یادگیری زبان ایتالیایی نباشید، می‌توانید به راحتی شروع به پیدا کردن کار دانشجویی کنید. در ایتالیا هم دانشجو حق 20 ساعت کار هفتگی دارد و نه بیش‌‌تر و در ضمن پیش‌تر اشاره کردیم که اگر فاند و کمک‌هزینه دریافت می‌کنید، تنها در صورت قطع شدن آن می‌توانید کار کنید.

کار بعد از اپلای در هلند و اتریش

اشاره کردیم که شما در اروپا راحت می‌توانید برای پیدا کردن کار دانشجویی اقدام کنید. شما اگر عضو اتحادیه اروپا نباشید که طبیعتاً ما ایرانی‌ها هم نیستیم، حق هفته‌ای 16 ساعت کار دانشجویی در هلند را دارید.

قانون اتریش کمی متفاوت است و شما در دو سال اول زندگی در این کشور هفته‌ای 10 ساعت و در ادامه تا پایان دوره تحصیلی مجوز هفته‌ای 20 ساعت کار دانشجویی دارند.

پیدا کردن کار دانشجویی در آمریکا

خب از اروپا که رد شدیم، دیگر نوبت به سرزمین فرصت‌ها، آمریکاست. هزینه زندگی و تحصیل در آمریکا به شدت گران است و اگر فاند یا پشتوانه مالی خوبی نداشته باشید، باید به دنبال پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی به آمریکا باشید.

آمریکا به هر کسی اجازه کار نمی‌دهد و برای پیدا کردن کار دانشجویی در آمریکا، باید درخواست رسمی ویزای تحصیلی بدهید و پس از ارائه مدارک و مصاحبه حضوری، می‌توانید ویزای تحصیلی و مجوز کار دانشجویی را دریافت کنید. در این صورت است که شما می‌توانید تا هفته‌ای 20 ساعت مجاز به کار کردن شوید.

البته این را هم در نظر داشته باشید که بر خلاف برخی از کشورهای اروپایی، شانس گرفتن ویزای کاری و اقامت دائمی در آمریکا بعد از پایان تحصیلی خیلی زیاد است.

پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله «معرفی بهترین رشته ها برای اپلای و مهاجرت تحصیلی» را مطالعه کنید.

پیدا کردن کار در حین تحصیل در کانادا

کشور کانادا مقصد مهاجرت افراد در جای‌جای جهان است و پیدا کردن کار در حین تحصیل در کانادا به دلیل نیاز مبرم این کشور به نیروی کار خارجی، کمی راحت‌تر از سایر کشورهاست. اصلاً همین مسئله است که امروزه در کانادا شاهد یک کشور چندملیتی هستیم که از همه جای دنیا در آن مهاجر دیده می‌شود و داوطلبان مهاجرت تحصیلی در این کشور زیاد باشند.

کانادا به افرادی که در کالج و موسسات آموزشی نیز در حال تحصیل‌اند، مجوز کار دانشجویی 20 ساعت در هفته را می‌دهد. از طرفی اگر در دوره گواهینامه‌های تخصصی نیز شرکت کرده باشید، با توجه به تخصص و شرایط شخص از 1 الی 3 سال بعد از اتمام دوره شخص می‌تواند مجوز کار را دریافت کند. در کل می‌توان گفت که کانادا بهشت مهاجران است و شرایطی عالی برای کار و زندگی افراد بعد از مهاجرت فراهم کرده است.

 

در ابتدای مسیر پر فراز و نشیب اپلای هستید و به دنبال توصیه نامه خوب (ریکام) هستید؟ مقاله زیر دید خوبی به شما خواهد داد:

چگونه یک توصیه نامه خوب از استاد بگیریم؟

سخن پایانی

مهاجرت به کشوری جدید فرصتی عالی برای شروع یک زندگی تحصیلی و آینده شغلی موفق است. با برنامه‌ریزی مناسب، اطلاعات کافی و تلاش مستمر، شما قادر به یافتن شغلی متناسب با توانایی‌ها و تحصیلاتتان خواهید بود و در مسیر رسیدن به اهداف حرفه‌ای خود پیشرفت خواهید کرد.

پیدا کردن کار بعد از مهاجرت تحصیلی یکی از واجبات دوران تحصیل است. در واقع با کار در حین تحصیل شما می‌توانید رزومه خود را پر کرده و ارتباطاتی را در کشوری که در آن زندگی می‌کنید، بسازید. با این که عموماً دانشجویان حق 20 ساعت کار در هفته را دارند، اما پیدا کردن کار دانشجویی بی‌دردسر هم نیست و هر کشور و هر رشته قوانین خاص خودش را دارد. پس قبل از مهاجرت، باید شرایط پیدا کردن کار بعد از اپلای را بررسی کنید. بدانید که رعایت نکردن قوانین کار دانشجویی می‌تواند پیامدهایی بزرگ مثل اخراج از دانشگاه را به همراه داشته باشد.

در این مقاله از آرکا ساینس پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی و قوانین آن در کشورهای مختلف که تقاضای تحصیل در آن‌ها زیاد است را بررسی کردیم. امیدواریم که این مقاله بتوانید کمکی شایسته در پیدا کردن کار دانشجویی بعد از مهاجرت تحصیلی شما به کشور رویاهایتان برای شما باشد. با تماس با مشاورین آرکا ساینس می‌توانید پاسخ تمام سوالات خود را در زمینه مهاجرت تحصیلی پیدا کنید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *