اصول مهم و آموزش مقاله نویسی برای اپلای و مهاجرت

اصول مهم و آموزش مقاله نویسی برای اپلای و مهاجرت

اگر به اپلای در یک دانشگاه معتبر در خارج از کشور فکر می‌کنید باید بدانید یکی از ملزومات این مسیر مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی است. داشتن مقاله در ژورنال‌ها برای افرادی که قصد اپلای در یک دانشگاه خوب را دارند، یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود. در واقع مقاله نویسی برای اپلای آن‌جایی اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند که داشتن مقاله می‌تواند به بورسیه تحصیلی و قبولی در دانشگاه و رشته مورد نظر در مقاطع ارشد و دکتری منجر شود. حتی اگر سایر امتیازات شخص کم باشد، مقاله می‌تواند به دادش برسد. در این مطلب از آرکا ساینس به آموزش مقاله نویسی برای اپلای و اهمیت آن پرداخته‌ایم. پس اگر قصد شرکت در دوره آموزش مقاله نویسی برای اپلای را دارید یا می‌خواهید از مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی استفاده کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

اهمیت مقاله نویسی برای اپلای

یکی از مهم‌ترين روش‌های انتقال اطلاعات و مطالعات، تدوين و انتشار مقاله علمی است. مقاله نویسی برای اپلای در مقاطع دکتری و ارشد از اهمیت بالایی برخوردار است.  مخصوصاً اگر دانشجو در دانشگاهی قوی در مقاطع قبلی تحصیل نکرده باشد، یا دارای معدل کم و گپ تحصیلی بوده، با آموزش مقاله نویسی برای اپلای می‌تواند شانس قبولی بیش‌تری داشته باشد. اگر کسی برای مقطع دکتری بخواهد از بورسیه تحصیلی و فاند نیز بهره ببرد، باید تمرکزش روی زمینه‌های تحقیقاتی بیش‌تر باشد. البته نداشتن مقاله به تنهایی دلیلی بر رد شدن درخواست نیست، اما دیگر به همه ثابت شده است که مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی ضروری است تا شخص بتواند با سایر متقاضیان رقابت کند. البته برای مقطع ارشد خیلی انتظار نمی‌رود که شخص مقاله‌ای به چاپ رسانده باشد، اما با توجه به این که اکثریت افراد مقاله‌ای ندارند، مقاله نویسی برای اپلای ارشد می‌تواند برگ برنده شخص باشد و او را از سایر رقبا جلو بیندازد.

سایت‌ برای اپلای تحصیلی

معرفی 9 سایت اپلای تحصیلی

پیشنهاد می کنیم مقاله سایت اپلای تحصیلی  را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

 

تاثیر مقاله نویسی برای اپلای

تجربه نشان داده است مقاله نویسی برای اپلای  فقط در صورتی اعتبار دارد و رزومه شما را قوی‌تر می‌کند که در یک ژورنال رسمی و معتبر به چاپ رسیده باشد. خیلی صریح باید بگوییم که بدون مقاله نباید انتظار کمک هزینه تحصیلی فول فاند و حتی پارشال فاند هم برای دکتری داشته باشید. پس بدانید که آموزش مقاله نویسی برای اپلای خیلی مهم‌تر از چیزی است که در فکر شما می‌گذرد. البته نکاتی مثل ضریب تاثیر ژورنال، سابقه و اعتبار مجله و عضویت آن در پایگاه ISI، مواردی هستند که تاثیر زیادی در اعتبار مقاله نویسی برای اپلای خواهند داشت. تاثیر مقاله نویسی در اپلای می‌تواند باعث گرفتن بورسیه و فاند تحصیلی، افزایش شانس قبولی در دانشگاه و رشته بهتر، راحت کردن فرایند مصاحبه بشود و در واقع یک کمک بزرگ برای اپلای و پذیرش است.

#image_title

دوره دیپلم پژوهشی آرکا

فقدان دوره ای یکپارچه و جامع برای آموزش پژوهش، همواره یکی از دغدغه های دانش ورزان و علاقه مندان به پژوهش بوده است.

ما در “آرکا” تصمیم گرفتیم تا هر آنچه که یک دانشجو، فارغ التحصیل یا حتی اساتید (پژوهش آموز) رشته های علوم زیستی و پزشکی از پژوهش نیاز دارند، به صورت یکپارچه و بی نقص فراهم کنیم. به همین دلیل برنامه “دیپلم پژوهشی آرکا” را با ۱۶ سرفصل و ۶۵ ساعت محتوای آموزشی و آزمونک (کوئیز) طراحی کردیم.

در این دوره شما صفر تا صدِ مباحث تئوری پژوهش را، با مشاهده ویدئو های تدریس از بهترین مدرسان و اساتیدِ کشور، خواهید آموخت. همچنین به عضویت گروهی تلگرامی با حضوراساتید دوره در خواهید آمد، که می توانید نسبت به رفع سوالات و مشکلات خود اقدام نمایید.

پشتیبانیِ دائم و مداوم، از ویژگی های آرکاست:)

هدف مقاله‌ نویسی برای اپلای

در واقع اصلی‌ترین هدفی که نوشتن یک مقاله دنبال می‌کند، کمک به پیشرفت علمی و بررسی موضوعی از دیدگاه و یا یک روش تحقیق و مطالعه جدید است. در کل در همه جای دنیا یک مقاله در راستای همین اهداف در مجلات گوناگون چاپ می‌شوند. البته هدف شما در اینجا از مقاله نویسی، اپلای و گرفتن پذیرش در یک دانشگاه معتبر است. به همین دلیل پیش از شروع باید خوب تحقیق کنید که آیا موضوع مقاله و ژورنال انتخابی شما مورد تایید دانشگاه مورد نظر و مرتبط با رشته شما باشد. چرا که در غیر این صورت، فقط وقت و انرژی خود را هدر داده‌اید و شاید این مسئله در ادامه راه شما را دچار ناامیدی کند.

تفاوت مقالات مروری نظام مند و راویانه

پیشنهاد می کنیم مقاله تفاوت مقالات مروری نظام مند و راویانه را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

 

انواع مقاله برای اپلای

طبیعتاً مقالات دانشگاهی انواع مختلفی دارند که شرایط چاپ و اعتبارشان با یکدیگر متفاوت است. اگر قصد مقاله نویسی برای اپلای دارید، باید انواع مقالات آکادمیک را بشناسید و بدانید که هر کدام چه شرایطی برای ثبت دارند و چه امتیاز و اعتباری به شما می‌دهند.

مقالات ژورنالی

مقالات ژورنالی پس از اصلاحات مختلفی در روند تایید نهایی، توسط مجله تایید و منتشر می‌شوند. از نظر آکادمیک، مقالات ژورنالی بالاترین ارزش و اعتبار ممکن را در انواع مقاله برای اپلای دارند. مقالات ژورنالی هم با پرداخت هزینه و در برخی موارد ممکن است رایگان هم به چاپ برسند. معتبرترین ژورنال‌های دنیا عضو  ISI هستند. یک مزیت مقاله ژورنالی، نداشتن محدودیت مقدار متن و ددلاین است و مقاله شما سر فرصت ادیت و چاپ خواهد شد. البته اگر عجله داشته باشید شاید با مقاله ژورنالی به مشکل بر بخورید.

مقالات کنفرانسی

مقالات کنفرانسی یا کنگره‌ای برای ارائه در یک کنفرانس نوشته می‌شوند. چون تاریخ کنفرانس مشخص است، مقالات همه باید تا تاریخی مشخص ارسال شوند و بعد از بررسی نتیجه به نویسنده اعلام می‌شود. طبیعتاً وقت کنفرانس نیز محدود است و مقاله کنفرانسی باید طبق زمان اختصاص داده شده به آن، خلاصه‌ای در 400 الی 600 کلمه نوشته شود تا بتوان آن را کامل در زمان محدود کنفرانس ارائه داد. معمولاً حضور یکی از نویسندگان برای ارائه مقاله الزامی است. البته با توجه به تحریم‌ها و شرایط سخت ویزا برای ایرانیان، دیده شده که کنفرانس‌ها با دانشجویان ایرانی همکاری کرده و بدون حضورشان نیز مقاله را قبول کرده و ارائه داده‌اند. مقاله کنفرانسی شاید از مقاله ژورنالی ارزش آکادمیک کم‌تری داشته باشد، اما باز هم در سنگین کردن رزومه موثر است. اگر قصد دارید از این مقاله‌ برای اپلای استفاده کنید، حتماً باید از قابل قبول بودن کنگره برگزار شده در دانشگاه مورد نظر، مطمئن شوید.

 

چنان‌چه دوست دارید بر مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی مسلط شوید، وارد صفحه دوره آموزش مقاله نویسی برای اپلای بشوید.

آموزش مقاله نویسی برای اپلای

داوری مقالات

باید بدانید اگر قرار است مقاله چاپ شود و دارای اعتبار هم باشد، به طور دقیق بررسی و تحلیل می‌شود. اگر مقاله جدید و با کیفیت نباشد، و یا استانداردها لازم یک مقاله علمی را شامل نشود، به سرعت رد می‌شود. انواع مقالات آکادمیک و علمی می‌توانند به صورت Peer-reviewed باشند یعنی مقالات با داوری به مرحله انتشار می‌رسند. اگر مقاله‌ای Peer-reviewed نباشد و داوری نشود، در واقع ارزش علمی خاصی ندارد. اگر هدف از مقاله نویسی، اپلای در یک دانشگاه خوب است، باید بدانید که مقاله باید حتماً زیر نظر داوران بررسی بشود. مقاله ژورنالی و کنفرانسی عموماً داوری می‌شوند و همین است که ارزش این مقالات بیش از سایرین می‌کند. مخصوصاً مقالات ژورنال‌های ISI که از بالاترین اعتبار ممکن در میان مقالات برخوردارند.

چنان‌چه دوست دارید بر مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی مسلط شوید، وارد صفحه دوره آموزش مقاله نویسی برای اپلای بشوید.

دوره های کمک کننده برای اپلای
چگونه یک توصیه نامه خوب از استاد بگیریم؟

چگونه یک توصیه نامه خوب از استاد بگیریم؟

پیشنهاد می کنیم مقاله چگونه یک توصیه نامه خوب از استاد بگیریم؟ را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

 

مقایسه مقاله ژورنالی با کنفرانسی

خب دیگر حالا می‌دانید که که بالاترین اعتبار در مقالات متعلق به ژورنال‌های ISI است و در پله بعد باارزش‌ترین مقالات در راستای تایید اپلای، مقالات سایر ژورنال‌ها و کنفرانسی است. همین‌جاست که رایج‌ترین سوال برای دانشجویان پیش می‌آید که به سمت مقاله ژورنالی برویم یا کنفرانسی.

طبیعی است که یک کنفرانس در زمانی مشخص برگزار می‌شود، پس ارسال مقاله ددلاین زمانی دارد. در صورتی که برای مقاله ژورنالی ددلاینی وجود ندارد، مگر این که برای مشکلی خاص در یک بازه زمانی مقاله و راه حلی نیاز باشد. البته همین مسئله داشتن ددلاین، باعث بررسی و به چاپ رسیدن سریع‌تر مقاله نیز می‌شود. پس اگر دوست دارید هرچه زودتر مقاله شما به چاپ برسد و عجله دارید از مقاله نویسی برای اپلای استفاده کنید، باید مقاله کنفرانسی را انتخاب کنید.

از نظر هزینه نیز برخی از ژورنال‌های Open Access شاید تا 5000 دلار و حتی بیش‌تر هم هزینه داشته باشند. اما هزینه ثبت یک مقاله در کنفرانس‌ها معمولاً از 50 الی 400 دلار است. در کل هزینه همیشه باید در لحظه چک شود و با توجه به اعتبار ژورنال یا کنفرانس متغیر است.

اگر یک مقاله ژورنالی نیاز به اصلاح داشته باشد، زمان و شرایط فراهم است تا شخص بتواند حتی چند بار هم مقاله‌اش را ادیت کند، در صورتی که برای کنفرانس با توجه به رقابت و تنگ بودن زمان، احتمالاً فرصتی برای ادیت پیش نمی‌آید.

 

آموزش کامل سرچ و پیدا کردن مقاله در گوگل اسکولار

آموزش کار کردن با گوگل اسکولار

پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش کار کردن با گوگل اسکولار را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

 

نحوه مقاله نویسی برای اپلای

خب دیگر باید اهمیت مقاله نویسی برای اپلای را درک کرده باشد و حالا می‌دانید که یک دانشگاه معتبر چه‌قدر روی مقاله تاکید دارد و بعید است که بدون مقاله درهایش را به راحتی به سوی شما بگشاید. نوشتن یک مقاله ISI دارای استانداردها و نکاتی است که حتماً نویسنده باید آن‌ها را لحاظ کند تا به مقاله‌اش شانسی برای بررسی و قبولی بدهد. در کل یک مقاله ISI باید مراحل پژوهشی مثل مساله‌یابی و طرح و اجرای تحقیق را قبل از تدوین بگذراند. اجزای اصلی یک مقاله مناسب ISI شامل:

  • عنوان
  • چکیده و کلید‌واژه
  • مقدمه
  • متن یا بدنه اصلی شامل روش‌شناسی و یافته‌های تحقیق
  • بحث و نتیجه‌گیری
  • منابع
دوره آموزش مقاله نویسی برای اپلای

هم‌چنین گنجاندن تشکرهای لازم بعد از نتیجه‌گیری و پیوست‌ها و نکات و موارد تکمیلی در پایان  مقاله با توجه به شرایط مقاله اختیاری است.

نکات تجربی و لازم برای نوشتن مقاله

  • یک‌دست و مرتبط بودن مطالب با یک‌دیگر
  • استفاده از زبان قابل فهم
  • استفاده از تجربیات و مهارت‌های نویسنده
  • ایجاد ساختار مناسب برای متن به کمک پاراگراف‌ها
  • داشتن جذابیت بصری
  • اشاره به هدف این تحقیق و مقاله به صورت واضح
  • متن ویراستاری شده

دوره جامع”انگلیسی برای پژوهش”

یکی از اشتباهات رایج در بین پژوهشگران ایرانی-حتی آن هایی که دستی بر آتش پژوهش دارند-نگارش مقالات به زبان فارسی و سپس ترجمه آن ها می باشد. ترجمه ها اساسا توسط مترجمین عمومی زبان انگلیسی انجام می شود. به همین دلیل در القای مفهوم اصیل و علمی مقاله ناتوانند. این موضوع دلیل بسیاری از موارد پذیرفته نشدن مقالات پژوهشگران ایرانی است.

اگر سابقه ی سابمیت و انتشار مقالات انگلیسی را داشته باشید، احتمالا با کامنت “!The Manuscript Needs a Native English Revision” از طرف داوران خارجی مواجه شده اید!.

خرید مقاله؛ میان‌بر یا خودکشی!؟

خب طبیعی است که همه امروز به دنبال میان‌برهای ساده هستند و بعید است که شما هم با گزینه خرید مقاله و پروپوزال روبه‌رو نشده باشید. متاسفانه افراد زیادی درخواست خرید یک مقاله را دارند و بدتر این‌ که خیلی‌ها هم بیزینسی شروع کرده‌اند که عنوانش فروش مقاله ISI است. به هر حال یک مقاله سابمیت شده نشان‌گر تجربه تحقیقاتی و سوابق علمی شماست

اگر می خواهید از سایر متقاضیان متمایز شوید، باید سوابق تحصیلی خوبی داشته باشید. یک مقاله علمی نمونه خوبی از تجربه تحقیقاتی شماست. خب طبیعی است خرید مقاله از کسی که توانایی ثبت مقالات زیادی دارد، به دلیل روش تحقیق و نتایج شخص، شاید در آینده مشخص شود که جعلی است. یک مثال واقعی این است که بر مبنای مقالات از دانشجویی خواسته شد تا تحقیقی را بر عهده بگیرد و وقتی نتوانست یک روش تحقیق درست ارائه دهد، فیک بودن مقاله‌اش مشخص شد و منجر به اخراج او از دانشگاه شد. فکر نکنید با قبولی در دانشگاه خر شما از پل گذشته است، چون اکثر اساتید در آینده متوجه این خواهند شد که شما آن مقاله را ننوشته‌اید و همین مسئله می‌تواند باعث قطع شدن فاند و اخراج هم بشود. پس این توصیه دوستانه و جدی را از آرکا ساینس بپذیرید.اد بگیرید.

اگر هدفتان مقاله نویسی برای مهاجرت تحصیلی و اپلای در یک دانشگاه قوی است، خرید مقاله قطعاً برای شما به مثابه خودکشی است و باید فکرش را از سرتان بیرون کنید.

مقاله نویسی برای اپلای به شرطی موثر است که تحقیق و نوشتن آن را خودتان انجام داده باشید. پس به جای دور ریختن پول و هزینه گزاف برای خرید مقاله، با هزینه خیلی کم‌تر در یک دوره آموزش مقاله نویسی برای اپلای شرکت کنید و مقاله نویسی را درست و اصولی یاد بگیرید.

مقاله نویسی برای اپلای

سخن پایانی

تجربه تحصیل در یک دانشگاه خارجی معتبر شاید بتواند کل زندگی شما را دگرگون کند. داشتن یک مقاله برای قبولی، شاید قانون نباشد، اما دیگر امروزه تبدیل به یک رسم شده است و قبولی بدون مقاله شاید از دسترس دور شده باشد. داشتن یک مقاله نه تنها رزومه شما را قوی کرده، بلکه فرصت این را به شما می‌دهد تا تجربیات، اهداف و نقاط قوت‌تان را نشان دهید. این خیلی مهم است که فرایند اپلای را با برنامه‌ریزی درست و توجه به جزئیات انجام دهید. دیگر فقط به صبر و پشتکار نیاز دارید تا تایید دانشگاه معتبر مورد نظر خود را بگیرید و سفر هیجان‌انگیز جدید زندگی‌تان را آغاز کنید. ما در آرکا ساینس به شما پیشنهاد می‌کنیم اگر دوست دارید از مسافران این سفر هیجانی جا نمانید، روی آموزش مقاله نویسی برای اپلای تمرکز کنید. چون خرید مقاله مثل ریختن آب در یک ظرف سوراخ است و فقط باعث هدر رفتن منابع و وقت خواهد شد.

سوالات پر تکرار و کاربردی

برای اپلای، دانشجویان باید در موارد مختلف امتیازاتی کسب کنند. یکی از با‌ارزشترین امتیازات مربوط به داشتن مقاله است. داشتن مقاله شانس دانشجو را برای پذیرش در رشته‌ها و دانشگاه‌های معتبر جهانی بالا می‌برد و کسری سایر امتیازات او را جبران می‌کند.

دانشجویان نمی‌توانند بدون داشتن مقاله، انتظار دریافت فول فاند و یا حتی پارشال فاند، به‌خصوص در مقطع دکتری داشته باشند و این یعنی مقاله نویسی برای مهاجرت، از نان شب برای دانشجو واجب‌تر است.

مقالات به دو دسته مقالات کنفرانسی و مقالات ژورنالی تقسیم می‌شوند. مقالات کنفرانسی برای ارائه در کنفرانس نوشته می‌شوند و مقالات ژورنالی به تایید و چاپ مجلات علمی می‌رسند.

اگر هدف از مقاله نویسی، اپلای است، باید بدانید که مقالات بدون داوری، اعتبار چندانی ندارند و این شانس پذیرش در دانشگاه‌های معتبر را کاهش می‌دهد. بر عکس، چنانچه مقاله‌ای با کیفیت را به ذره‌بین داوران معتبر بسپارید، ارزش آن مقاله و شانس شما برای پذیرش قطعا افزایش می‌دهد.

یک مقاله استاندارد شامل عنوان، چکیده و کلیدواژه، مقدمه، بدنه اصلی، نتیجه‌گیری و منابع می‌باشد.